Top100 Jaarlijsten Naast onze andere apps voor o.a. de Radio2 Top2000, de Arrow Rock500, de Album Top500, de Q-Top1000 en de Veronica Top1000 Aller Tijden is er ook een speciale Android App met daarin alle gegevens van de Top100 Jaarlijsten. Alle lijsten sinds de eerste editie in 1965 tot en met de laatste bij elkaar in 1 handig overzicht. Al met al een prachtig overzicht van de gemiddelde muzieksmaak van Nederland en hoe die over de jaren veranderd is.

Deze app wijkt enigszins af van de andere hitlijst-apps, omdat het hier gaat om de bestverkochte singles per jaar. De meeste titels zullen dus maar 1 of enkele keren voorkomen en er is geen sprake van bijv. stijgers en/of zakkers. De andere hitlijst-apps zijn 'aller tijden' apps waar een titel kan stijgen of zakken ten opzichte van de vorige editie.

Schermvoorbeeld 1/3 Schermvoorbeeld 2/3 Schermvoorbeeld 3/3

Via het menu blader je naar alle overzichten en per pagina kun je bepalen welke overzichtslijst je wilt zien. Vervolgens kun je doorklikken naar de details van de platen.

Klik op de QR-code hieronder om een grotere versie ervan te zien. Die kun je met je toestel scannen om direct naar de Google Play Store te gaan en de app te installeren.
VersieQR-codeLink
android Android Top100 Jaarlijsten App voor Android Ontdek

Per titel zijn links opgenomen voor Spotify, Youtube en MusixMatch (songteksten), mits die beschikbaar zijn. Als extra service vind je hieronder de Spotify playlists van alle edities van de Top100 Jaarlijsten: