Kenteken App Met deze gratis app kun je veel informatie opvragen over Nederlandse kentekens. Deze gegevens zijn overzichtelijk gegroepeerd. Standaard worden niet-beschikbare gegevens weggelaten, dus als bijv. de BPM niet bekend is, dan wordt de hele regel standaard voor de overzichtelijkheid verborgen.

Een kenteken dat je hebt opgezocht kun je opslaan om het later snel terug te vinden, je kunt rechtstreeks vanuit de app naar afbeeldingen zoeken op Google Images en je kunt je zoekresultaat delen met anderen via de Social Media opties.

Van buitenlandse kentekens worden helaas geen voertuiggegevens verstrekt. Wel kun je van veel Europese landen zien hoe de kentekens zijn opgebouwd. Wil je weten uit welke regio een Duits kenteken afkomstig is, of een Pools of Brits kenteken? Het staat er allemaal in. Inclusief een handig overzicht van alle landcodes die je kunt tegenkomen in de wereld.

Schermvoorbeeld 1/4 Schermvoorbeeld 2/4 Schermvoorbeeld 3/4 Schermvoorbeeld 4/4

Klik op de QR-code hieronder om een grotere versie ervan te zien. Die kun je met je apparaat scannen om direct naar de Google Play Store te gaan.

VersieQR-codeLink
android Android Kenteken App voor Android Ontdek