Radio5 Evergreen Top1000 Naast onze andere apps voor o.a. de Radio2 Top2000, de Arrow Rock500, de Album Top500, de Top100 Aller Tijden en de Veronica Top1000 Aller Tijden is er ook een speciale Android App met daarin alle gegevens van de Radio5 Evergreen Top1000. Alle lijsten sinds de eerste editie in 2008 tot en met de laatste bij elkaar in 1 handig overzicht.

Bekijk per editie de stijgers, de dalers, de nieuwe platen, de eendagsvliegen, de lijst per artiest, per jaar en nog veel meer statistieken. En misschien wel het handigste overzicht: De playlist per uur, die automatisch het de lijst van het huidige uur toont. Uiteraard kun je daarbij voor- en achteruit bladeren.

Schermvoorbeeld 1/5 Schermvoorbeeld 2/5 Schermvoorbeeld 3/5 Schermvoorbeeld 4/5 Schermvoorbeeld 5/5

Via het menu blader je naar alle overzichten en per pagina kun je bepalen welke overzichtslijst je wilt zien. Vervolgens kun je doorklikken naar de details van de platen.

Klik op de QR-code hieronder om een grotere versie ervan te zien. Die kun je met je toestel scannen om direct naar de Google Play Store te gaan en de app te installeren.
VersieQR-codeLink
android Android Evergreen Top1000 App voor Android Ontdek

Per titel zijn links opgenomen voor Spotify, Youtube en MusixMatch (songteksten), mits die beschikbaar zijn. Als extra service vind je hieronder de Spotify playlists van alle edities van de Evergreen Top1000: