Tijdloze100 Naast onze andere hitlijst-apps, zoals die voor de Radio2 Top2000, de Arrow Rock500, de Album Top750, de Top100 Aller Tijden en de Veronica Top1000 Aller Tijden is er nu ook een speciale Android App met daarin alle statistieken van de Studio Brussel Tijdloze100. Het is momenteel de enige niet-Nederlandse hitlijst in het assortiment. Alle lijsten sinds de eerste editie in 1987 tot en met de laatste bij elkaar in 1 overzicht. De lijst werd sindsdien alleen in 1989 niet uitgezonden.

Bekijk per editie de stijgers, de dalers, de nieuwe platen, de eendagsvliegen, de lijst per artiest, per jaar en nog veel meer statistieken.

Schermvoorbeeld 1/8 Schermvoorbeeld 2/8 Schermvoorbeeld 3/8 Schermvoorbeeld 4/8 Schermvoorbeeld 5/8 Schermvoorbeeld 6/8 Schermvoorbeeld 7/8 Schermvoorbeeld 8/8

Via het menu blader je naar alle overzichten en per pagina kun je bepalen welke overzichtslijst je wilt zien. Vervolgens kun je doorklikken naar de details van de platen.

Klik op de QR-code hieronder om een grotere versie ervan te zien. Die kun je met je toestel scannen om direct naar de Google Play Store te gaan en de app te installeren.
VersieQR-codeLink
android Android Studio Brussel Tijdloze100 App voor Android Ontdek

Per titel zijn links opgenomen voor Spotify, Youtube en MusixMatch (songteksten), mits die beschikbaar zijn. Als extra service vind je hieronder de Spotify playlists van alle edities van de Tijdloze100: