Arrow Classic Rock500 Naast onze andere apps voor o.a. de Radio2 Top2000, de Arrow Rock500, de Album Top500, de Top100 Aller Tijden en de Veronica Top1000 Aller Tijden is er ook een speciale Android App met daarin alle gegevens van de Arrow Classic Rock500. Alle lijsten sinds de eerste editie in 1999 tot en met de laatste bij elkaar in 1 handig overzicht.

Bekijk per editie de stijgers, de dalers, de nieuwe platen, de eendagsvliegen, de lijst per artiest, per jaar en nog veel meer statistieken. Helaas publiceert Arrow vooraf geen playlist van de Rock500, dus die functionaliteit kunnen we niet bieden, maar wel alle mogelijke overzichten.

Geniet mee van alle rockklassiekers of zoals Arrow zelf aangeeft: "Classic rock and the best of modern rock". Deze lijst bevat alles van Pink Floyd tot Muse, van Deep Purple tot de Red Hot Chili Peppers en alles wat daarmee samenhangt. De uitzending vindt plaats op 5 achtereenvolgende dagen in Rocktober (alleen overdag) en wordt de laatste jaren vaak herhaald in december.

Schermvoorbeeld 1/7 Schermvoorbeeld 2/7 Schermvoorbeeld 3/7 Schermvoorbeeld 4/7 Schermvoorbeeld 5/7 Schermvoorbeeld 6/7 Schermvoorbeeld 7/7

Via het menu blader je naar alle overzichten en per pagina kun je bepalen welke overzichtslijst je wilt zien. Vervolgens kun je doorklikken naar de details van de platen.

Klik op de QR-code hieronder om een grotere versie ervan te zien. Die kun je met je toestel scannen om direct naar de Google Play Store te gaan en de app te installeren.
VersieQR-codeLink
android Android Arrow Classic Rock500 App voor Android Ontdek

Per titel zijn links opgenomen voor Spotify, Youtube en MusixMatch (songteksten), mits die beschikbaar zijn. Als extra service vind je hieronder de Spotify playlists van alle edities van de Rock500: