Arrow Classic Rock500 Naast onze andere apps voor o.a. de Radio2 Top2000, de Arrow Rock500, de Album Top500, de Top100 Aller Tijden en de Veronica Top1000 Aller Tijden is er ook een speciale Android App met daarin alle gegevens van de Arrow Symfo25. Alle lijsten sinds de eerste editie in 2003 tot en met de laatste bij elkaar in 1 handig overzicht.

Geniet mee van alle symfoklassiekers. Deze lijst bevat alles van Arena tot Yes en alles wat daar tussenin allemaal te vinden is. De uitzending vindt plaats in Oktober (\'s avonds). De laatste jaren is het een lijst met de 25 beste symfo-platen, voorheen varieerde de lengte van de lijst nog wel eens. Ook werd hij niet ieder jaar uitgezonden.

Schermvoorbeeld 1/7 Schermvoorbeeld 2/7 Schermvoorbeeld 3/7 Schermvoorbeeld 4/7 Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld 6/7 Schermvoorbeeld 7/7

Via het menu blader je naar alle overzichten en per pagina kun je bepalen welke overzichtslijst je wilt zien. Vervolgens kun je doorklikken naar de details van de platen.

Klik op de QR-code hieronder om een grotere versie ervan te zien. Die kun je met je toestel scannen om direct naar de Google Play Store te gaan en de app te installeren.
VersieQR-codeLink
android Android Arrow Symfo25 App voor Android Ontdek

Per titel zijn links opgenomen voor Spotify, Youtube en MusixMatch (songteksten), mits die beschikbaar zijn. Als extra service vind je hieronder de Spotify playlists van alle edities van de Arrow Symfo25: