Veronica Album Top750 Naast onze hitlijst-apps is er ook een speciale app met daarin alle statistieken van de Veronica Album Top500. Alle lijsten sinds de eerste editie in 2005 tot en met de laatste bij elkaar in 1 overzicht. De lijst is meerdere keren een Top1000-lijst geweest, maar ook vaak een Top750-lijst. In 2019 is er voor het eerst een Top500-lijst van gemaakt. Om het overzichtelijk te houden, waarschijnlijk.

Bekijk met deze app alle individuele edities, zoek en filter op artiestnaam, op titel, op jaar en bekijk nog veel meer statistieken. Ook kun je van iedere individuele plaat een afbeelding van de hoes zien met daarbij de gehele historie van die plaat in de Album Top500, inclusief grafieken.

Deze lijst-app wijkt enigszins af van de andere apps, aangezien het hier over complete albums gaat. Daarom zijn hier extra filters toegevoegd voor 4 bijzondere categorieën:

  • Debuutalbums
  • Livealbums
  • Verzamelalbums
  • Soundtracks

Uiteraard kent deze app ook alle features van onze andere lijst-apps, zoals Social Media-koppelingen, grafieken, afbeeldingen van de hoezen en nog veel meer!

De app is helemaal gratis te downloaden!

Album Top500 voor Android & iOS Album Top500 voor Android & iOS Album Top500 voor Android & iOS Album Top500 voor Android & iOS Album Top500 voor Android & iOS

Klik op de QR-code hieronder om een grotere versie ervan te zien. Die kun je met je apparaat scannen om direct naar de Google Play Store of de Apple App Store te gaan.

VersieQR-codeLink
android Android Album Top500 voor Android Ontdek het op Google Play
ios iOS Album Top500 voor iOS