Studio Brussel Tijdloze100 De Studio Brussel Tijdloze100 App is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Alle edities van deze jaarlijks uitgezonden lijst zijn samengebracht in een overzichtelijke app, zodat je altijd alle gegevens bij de hand hebt. Bekijk alle mogelijke overzichten, zoals alle stijgers en dalers per editie, alle titels per artiest en per jaar en nog veel meer!

Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld Schermvoorbeeld

Via het menu blader je naar alle overzichten en per pagina kun je bepalen welke overzichtslijst je wilt zien. Vervolgens kun je doorklikken naar de details van de platen.

Je kunt vanuit de app berichten versturen via Facebook, Twitter, WhatsApp, E-mail en SMS, je kunt de nummers vanuit de app (deels) beluisteren via Spotify en je kunt de songteksten meezingen via een koppeling naar MusixMatch. Niet alle nummers zijn op Spotify te vinden, net zoals niet alle teksten op MusixMatch staan, maar in beide gevallen wel meer dan 95%.

Klik op de QR-code onderaan de pagina om een grotere versie ervan te zien. Die kun je met je toestel scannen om direct naar de Google Play Store of de App Store te gaan om deze gratis app te installeren.

spotify iconHieronder de titels uit de Spotify playlists van alle edities.

Volg je ons op Spotify (zie boven), dan heb je daar toegang tot de volledige edities van alle edities van de playlist-apps.

VersieQR-codeLink
android Android Studio Brussel Tijdloze100 App voor Android Ontdek het op Google Play
ios iOS Studio Brussel Tijdloze100 App voor iOS

U bent niet geautoriseerd om reacties te plaatsen.